Aura Episod #9

“Ok semalam kau cakap banyak bagi anak kau si Arfan tu main handphone untuk bagi senyap kan? Dan kau pun dah tau side effect nya sangat teruk untuk budak2 sebab…

Aura Episod #8

“Ok nana, kau nak tau kan, apa effect banyak tengok handphone untuk anak kau si Arfan tu? tanya Jemah “Haah mesti lah nak tau. Risau aku bila kau bagitau aku…

Aura Episod #7

“Ok Nana aku sambung cerita ye. Kau nak tau kan macamana aura ni boleh bocor?” Kata Jemah sambil tengok Nana yang sibuk scroll handphone dia “Ha nak2. Seronok aku dengar…

Aura Episod #6

“Nana oo nana, buat apa tuu. Meh ler aku nak sambung cerita yang tergantung tadi.hehe” Panggil Jemah pada Nana “Ha ada ni Jemah, baru siap masak. Mai la masuk rumah…

Aura Episod #5

“Jemah, oo jemahh. Mana kau ni. Tak boleh tidur aku ni ha nak tunggu kau sambung cerita semalam” Panggil Nana pada jirannya si Jemah “Eh nana, awal betul kau arini…

Aura Episod #4

“Perggh Jemah uii. Menarik sungguh cerita kau pasal aura semalam. Terngiang-ngiang lagi cerita kau tu. Ha sekarang cuba story aku macamana nak tau aura aku ok ke tak?” Tanya Nana.”Hihihi.…

Aura Episod #3

“Ok Nana, meh aku nak sambung cite sikit.Kau tu kerja kat ofis banyak jumpa orang kan. Kalau kau nak tau, aura kita ni macam span tau. Kau tau kan sifat…

Aura Episod #2

“Nana, oh Nana!Ya Jemah. Kenapa panggil aku ni? Takde, saja nak sembang dengan kau pasal aura semalam tu. Aku tak habis cerita lagi kan. Excited pulak rasa bila aku mula…

Aura Episod #1

“Omaiigadd! Weh aku baru tau rupanya AURA tu penting ye. Sebelum ni ingat retis-retis femes je yang ada aura – aura bagai ni. Rupanyaaa kita-kita ni pun ada aura. Semua…

Kenapa ada orang tak suka?

Kadang-kadang tertanya-tanya kan? “KENAPA ADA ORANG TETIBA TAK SUKA AKU NI?” 🤒 Pernah tak alami atau terlihat or terdengar orang cakap camni? “Aku tak tau la kenapa aku tak suka…