Kenapa ada orang tak suka?

Kadang-kadang tertanya-tanya kan?

“KENAPA ADA ORANG TETIBA TAK SUKA AKU NI?” 🤒

Muka terpaksa senyum.hihi

Pernah tak alami atau terlihat or terdengar orang cakap camni?

“Aku tak tau la kenapa aku tak suka tengok si JOYAH tu, meluat betul rasa!”

“Aku tak selesa la duduk ngan dia walaupun aku tak kenal dia”

“Aku rasa dia tu tak lah lawa mana tapi sukalahhhhh pandang dia, sejuk je mata ni memandang haa”

Ha, inilah daya PENARIK namanya atau nama lain, AURA dirinya CANTIK

Kadang kita tak buat salah ape, orang tetiba tak suka kita. Entah BAD LUCK ape entah!

Chupp chupp. Tu bukan pasal bad luck ke apa tapi aura awak tu tau, mungkin aura tu dah bocor sebab tu banyak tarik perkara2 yang tak elok & tak best.

Punca ape ye ?

Dari aura yang bocor boleh membuatkan kita ni terlalu rendah diri,tiada keyakinan diri, rasa stress, baran,dengki.

Semua sikap negatif akan merosakkan aura. Tambahan pula orang baran tau

Time dia tak baran pun orang tak suka dekat, time baran apatah lagi.

Dalam diri kita ade penjanaan aura yang memancar mengikut sikap-sikap kita.

Dia menjana daya magnetik kita. Dan memantulkan cahaya aura supaya orang tertarik.

Tapi kalau rosak dan bocor?

Kalau rosak auranya, ikhtiarkanlah tampal dengan mandi garam bukit!

Ye TAMPAL. Aura kita, dengan izin Allah, boleh di rawat dengan tampal tau dengan semudah mandi garam tiap hari